Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Trainee Bachelor

Formue har traineeprogram som er rettet mot både kandidater ferdig med VGS og bachelorstudenter.

Trainee Investment Analyst, Investment Operations

Trainee Investment Analyst, Alternative Investments

Erfaringer fra tidligere trainees

 • Som traineeanalytiker i investeringsavdelingen får man en unik innsikt i hvordan institusjonelle investorer jobber. Man blir tidlig eksponert mot alle aktivaklassene som Formue tilbyr, og blir en dreven bruker i både excel og powerpoint. Jeg anbefaler alle å søke på denne stillingen da det gir en fantastisk mulighet til å skaffe seg relevant erfaring samtidig som man blir en del av en inkluderende og faglig sterk avdeling!

  Torstein Mjønner

  Trainee Investment Analyst

 • Du vil tidlig få et stort ansvar og arbeide med mange spennende og varierte oppgaver. Du får en unik erfaring på tvers av flere aktivaklasser og blir eksponert mot de internasjonale finansmarkedene. Dersom du ønsker å jobbe i et faglig solid finansmiljø med fokus på bærekraftige investeringer er Formue selskapet for deg.

  Lars Fredrik Kyte

  Trainee Investment Analyst

 • Som trainee i Formue vil du ha en lærerik hverdag med mye ansvar. Du vil blant annet få kjennskap til mange av de ledende Private Equity og Real Estate forvalterne i Europa og USA. Dette er en unik mulighet for faglig og personlig utvikling i et selskap med et inkluderende og hyggelig miljø!

  Hannah Wollebekk

  Trainee Investment Analyst

Forretningsområder

Trainee Bachelor