Trainee Bachelor

Formue har traineeprogram som er rettet mot både kandidater ferdig med VGS og bachelorstudenter.

Trainee Investment Analyst, Investment Operations

Trainee Investment Analyst, Alternative Investments

Erfaringer fra tidligere trainees

 • Som traineeanalytiker i investeringsavdelingen får man en unik innsikt i hvordan institusjonelle investorer jobber. Man blir tidlig eksponert mot alle aktivaklassene som Formue tilbyr, og blir en dreven bruker i både excel og powerpoint. Jeg anbefaler alle å søke på denne stillingen da det gir en fantastisk mulighet til å skaffe seg relevant erfaring samtidig som man blir en del av en inkluderende og faglig sterk avdeling!

  Torstein Mjønner

  Trainee Investment Analyst

 • Du vil tidlig få et stort ansvar og arbeide med mange spennende og varierte oppgaver. Du får en unik erfaring på tvers av flere aktivaklasser og blir eksponert mot de internasjonale finansmarkedene. Dersom du ønsker å jobbe i et faglig solid finansmiljø med fokus på bærekraftige investeringer er Formue selskapet for deg.

  Lars Fredrik Kyte

  Trainee Investment Analyst

 • Som trainee i Formue vil du ha en lærerik hverdag med mye ansvar. Du vil blant annet få kjennskap til mange av de ledende Private Equity og Real Estate forvalterne i Europa og USA. Dette er en unik mulighet for faglig og personlig utvikling i et selskap med et inkluderende og hyggelig miljø!

  Hannah Wollebekk

  Trainee Investment Analyst

Forretningsområder

Trainee Bachelor