Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Formue og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Meta

Trainee Bachelor

Formue har traineeprogram som er rettet mot både kandidater ferdig med VGS og bachelorstudenter.

Trainee Investment Analyst, Investment Operations

Trainee Investment Analyst, Alternative Investments

Erfaringer fra tidligere trainees

 • Som traineeanalytiker i investeringsavdelingen får man en unik innsikt i hvordan institusjonelle investorer jobber. Man blir tidlig eksponert mot alle aktivaklassene som Formue tilbyr, og blir en dreven bruker i både excel og powerpoint. Jeg anbefaler alle å søke på denne stillingen da det gir en fantastisk mulighet til å skaffe seg relevant erfaring samtidig som man blir en del av en inkluderende og faglig sterk avdeling!

  Torstein Mjønner

  Trainee Investment Analyst

 • Du vil tidlig få et stort ansvar og arbeide med mange spennende og varierte oppgaver. Du får en unik erfaring på tvers av flere aktivaklasser og blir eksponert mot de internasjonale finansmarkedene. Dersom du ønsker å jobbe i et faglig solid finansmiljø med fokus på bærekraftige investeringer er Formue selskapet for deg.

  Lars Fredrik Kyte

  Trainee Investment Analyst

 • Som trainee i Formue vil du ha en lærerik hverdag med mye ansvar. Du vil blant annet få kjennskap til mange av de ledende Private Equity og Real Estate forvalterne i Europa og USA. Dette er en unik mulighet for faglig og personlig utvikling i et selskap med et inkluderende og hyggelig miljø!

  Hannah Wollebekk

  Trainee Investment Analyst

Forretningsområder

Trainee Bachelor