Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Formue og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Meta

Trainee VGS

Formue har traineeprogram som er rettet mot både kandidater ferdig med VGS og bachelorstudenter.

Trainee VGS

Trainee Investorservice Konsulent

Trainee Investeringsanalytiker

Ønsker du å vite mer?

Hvordan søke?

Gjerne ta kontakt med en av våre Traineer for en uformell prat:

Erfaringer fra tidligere traineer

 • Det beste med å jobbe i Formue er det ansvaret man får som trainee, altså hvor seriøs stillingen er til tross for at man ikke har mye erfaring. Man føler at rollen sin i selskapet er viktig.

  Isabel Sandersen

  Trainee Investorservice Konsulent

 • Å jobbe i Formue rett etter videregående er en unik mulighet som ikke tilbys andre steder. Man jobber med dyktige folk som er ivrige til å lære bort, og erfaringene er svært relevante videre i livet.

  Eskil Sundar

  Trainee Investeringsanalytiker

 • Traineeprogrammet gir en fantastisk innsikt i arbeidslivet. Man får være med på spennende møter og prosjekter, og innen kort tid blir man gitt mye tillit og ansvar og får på nært hold sett hvordan viktige prosesser i konsernet gjøres.

  Josefine Dreier Johnsen

  Trainee Investeringsanalytiker

 • Innsikt i rekrutteringsprosessen er noe av det mest verdifulle jeg fikk ut av året. Når man har vært den som holder intervjuene, er det enklere å forstå hva arbeidsgiver er ute etter til fremtidige intervjuer.

  Lise Hetland

  Trainee Investorservice Konsulent

Forretningsområder

Trainee VGS