Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Trainee VGS

Formue har traineeprogram som er rettet mot både kandidater ferdig med VGS og bachelorstudenter.

Trainee VGS

Trainee Investeringsanalytiker

Trainee Investorservice Konsulent

Hvordan søke?

Gjerne ta kontakt med en av våre Traineer for en uformell prat:

Erfaringer fra tidligere traineer

 • Det beste med å jobbe i Formue er det ansvaret man får som trainee, altså hvor seriøs stillingen er til tross for at man ikke har mye erfaring. Man føler at rollen sin i selskapet er viktig.

  Isabel Sandersen

  Trainee Investorservice Konsulent

 • Å jobbe i Formue rett etter videregående er en unik mulighet som ikke tilbys andre steder. Man jobber med dyktige folk som er ivrige til å lære bort, og erfaringene er svært relevante videre i livet.

  Eskil Sundar

  Trainee Investeringsanalytiker

 • Traineeprogrammet gir en fantastisk innsikt i arbeidslivet. Man får være med på spennende møter og prosjekter, og innen kort tid blir man gitt mye tillit og ansvar og får på nært hold sett hvordan viktige prosesser i konsernet gjøres.

  Josefine Dreier Johnsen

  Trainee Investeringsanalytiker

 • Innsikt i rekrutteringsprosessen er noe av det mest verdifulle jeg fikk ut av året. Når man har vært den som holder intervjuene, er det enklere å forstå hva arbeidsgiver er ute etter til fremtidige intervjuer.

  Lise Hetland

  Trainee Investorservice Konsulent

Forretningsområder

Trainee VGS